پرشین اپلای
پذیرایی
لیسانس پذیرایی
برنامه های کارشناسی در پذیرایی |
2505 |
سالهای تحصیل |
3-4 |
هزینه های متوسط |
4188دلار |
متوسط حقوق سالانه |
65000دلار |
کترینگ خدمات غذایی
را در مکان های عمومی و خصوصی ارائه می دهد. این رشته شامل تهیه غذا ، ارائه غذا و
مدیریت پذیرایی است. دوره کارشناسی در پذیرایی دوره های عملی و نظری در مدیریت
رستوران و پذیرایی ، همراه با ایمنی غذا ، هنرهای آشپزی ، مدیریت بازرگانی ،
بازاریابی ، همراه با مدیریت منابع انسانی ، حسابداری را ارائه می دهد.
وظایف یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی پذیرایی چیست؟
تعهدات فارغ التحصیلان دوره های پذیرایی شامل مدیریت روزانه پذیرایی ، تهیه منو ، استفاده از تجهیزات مختلف پخت و پز ، نظارت بر خدمه پذیرایی ، برخورد با مشتری و همچنین هماهنگی برنامه ها ، اطمینان از کیفیت غذا و خدمات و اجرای قوانین بهداشتی
پس از اخذ مدرک لیسانس در پذیرایی چه مشاغلی وجود دارد؟
لیست مشاغل پذیرایی
شامل یک آشپز ، مربی آشپزی ، یک هماهنگ کننده پذیرایی ، یک سرور پذیرایی ، یک
دستیار آشپزخانه و همچنین یک مدیر رستوران ، یک مدیر خدمات غذایی ، و همچنین یک
سرویس دهنده غذا است. فارغ التحصیلان کترینگ در صنعت پذیرایی ، رستوران ها ، کافه
ها ، همراه با آستانه فروشی ها ، هتل ها و سفرهای دریایی فعالیت می کنند.
مزایای اتمام دوره لیسانس در پذیرایی چیست؟
متخصصان پرشین اپلای توصیه می كنند كه با توجه به تقاضای زیاد این افراد حرفه ای ، مدرک كترینگ را به اتمام برسانید. حرفه در پذیرایی یک محیط کار فعال و امکان یافتن موقعیت در خارج از کشور را فراهم می کند.
کشور |
دانشگاه ها |
رتبه کشور |
ایالات متحده |
438 |
1 |
چین |
287 |
2 |
هند |
179 |
3 |
مکزیک |
170 |
4 |
ژاپن |
152 |
5 |
روسیه |
89 |
6 |
کره جنوبی |
89 |
7 |
انگلستان |
50 |
8 |
لهستان |
47 |
9 |
فیلیپین |
42 |
10 |
کارشناسی ارشد پذیرایی
برنامه های کارشناسی ارشد در پذیرایی |
1185 |
سالهای تحصیل |
1-2 |
هزینه های متوسط |
3197 دلار |
متوسط حقوق سالانه |
65000
دلار |
هدف از کارشناسی ارشد
در پذیرایی توسعه مهارت در مدیریت مهمان نوازی و همچنین فن آوری پذیرایی برای
سازماندهی و نظارت موثر بر خدمات غذایی است. فارغ التحصیلان پذیرایی در دوره های
رهبری ، مدیریت مالی ، استراتژی های قیمت گذاری برای مهمان نوازی ، همراه با
استراتژی های محصول و بازاریابی ، همراه با توسعه سازمان ، کارآفرینی در رستوران ،
به علاوه مدیریت آشپزخانه و تولید مواد غذایی شرکت می کنند.
وظایف اصلی یک دانشجوی کارشناسی ارشد در پذیرایی چیست؟
دانشجویان تحصیلات
تکمیلی پذیرایی واجد شرایط برای توسعه استراتژی های تجاری ، برنامه ریزی بودجه ،
نظارت بر کارکنان مهمان نوازی و همچنین مدیریت امور روزمره ، برای معامله با
مشتریان و تامین کنندگان هستند. علاوه بر این ، مدیران پذیرایی کیفیت غذا و خدمات
را تضمین می کنند و بر رعایت مقررات بهداشت و ایمنی نظارت می کنند.
بعد از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد پذیرایی چه جریان های شغلی موجود است؟
لیست مشاغل پذیرایی
شامل موقعیت هایی به عنوان مدیر پذیرایی ، مدیر رستوران ، به همراه دستیار پذیرایی
، هماهنگ کننده خدمات پذیرایی و کنفرانس ، مدیر پذیرایی ، آشپز و نماینده فروش
پذیرایی است. فارغ التحصیلان پذیرایی در هتل ها ، رستوران ها ، خدمات پذیرایی و
شرکت های برنامه ریزی رویدادها و همچنین استراحتگاه ها و کشتی ها کار می کنند.
دلایل اخذ مدرک کارشناسی ارشد پذیرایی چیست؟
متخصصان حرفه ای پرشین اپلای به دلیل تقاضای زیاد برای تحصیلات تکمیلی مهمان نوازی واجد شرایط ، توصیه می کنند که مدرک کارشناسی ارشد پذیرایی را تکمیل کنید. علاوه بر این ، حرفه ای در پذیرایی یک محیط کار پویا را با فرصت های سفر فراهم می کند.
کشور |
دانشگاه ها |
رتبه کشور |
ایالات متحده |
129 |
1 |
هند |
126 |
2 |
چین |
108 |
3 |
ژاپن |
70 |
4 |
روسیه |
58 |
5 |
مکزیک |
40 |
6 |
انگلستان |
36 |
7 |
ایران |
32 |
8 |
کره جنوبی |
28 |
9 |
اوکراین |
27 |
10 |
دکترای پذیرایی
برنامه های دکترا در پذیرایی |
331 |
سالهای تحصیل |
2-4 |
هزینه های متوسط |
2043
دلار |
متوسط حقوق سالانه |
65000 دلار |
دکترا در پذیرایی
دانشجویی است که در رشته های بین المللی ، بازاریابی و فروش ، حسابداری و امور
مالی ، قانون مهمان نوازی ، مدیریت امکانات ، عملیات رستوران ، امنیت و سایر
موضوعات مهم تحصیل کرده است. فارغ التحصیلان باید مهارت هایی به عنوان مهارت های
رهبری و بین فردی ، همچنین مهارت های تجاری و خدمات مشتری و مهارت های تحلیلی ،
انتقادی و حل مسئله را داشته باشند. طول دوره معمول یک دکترا سه سال است. این شامل
یک ترم مطالعه اضافی و 2.5 سال کار پایان نامه و تحقیق است.
وظایف اصلی دکترای پذیرایی چیست؟
کارهای دکترا در
پذیرایی شامل نظارت بر فعالیت ها در اتاق ناهار خوری و همچنین آشپزخانه است.
استخدام ، آموزش و نظارت بر کارکنان برنامه ریزی و سازماندهی محل اقامت پذیرایی ،
مدیریت بودجه و برنامه های مالی و کنترل هزینه ها ؛ رسیدگی به شکایات و نظرات
مشتری اطمینان از انطباق با قوانین ایمنی و بهداشت و قوانین صدور مجوز. برنامه
ریزی کار تعمیر و نگهداری ، وعده های غذایی ، و رویدادها ؛ و تبلیغ و بازاریابی
تجارت.
دکترای پذیرایی از کجا می تواند حرفه ای پیدا کند؟
دکترا های دارای مدرک
پذیرایی توسط اتاق های ناهار خوری عمومی ، رستوران ها و کافه ها ، بارها و کلوپ ها
، کشتی های تفریحی و سالن های کنفرانس استخدام می شوند. مشاغل محبوب تحصیلات
تکمیلی مدیر خدمات غذایی ، مدیر اجرایی ، مدیر ضیافت و مدیر بار و نوشیدنی هستند.
چرا باید دکترای کترینگ را دریافت کرد؟
تحلیلگران پرشین اپلای به دلیل افزایش تقاضا برای دکترا در این صنعت ، اخذ دکترای کترینگ را توصیه می کنند.
کشور |
دانشگاه ها |
رتبه کشور |
ایالات متحده |
36 |
1 |
هند |
32 |
2 |
چین |
29 |
3 |
ژاپن |
21 |
4 |
ایران |
17 |
5 |
برزیل |
12 |
6 |
ایتالیا |
11 |
7 |
انگلستان |
11 |
8 |
لهستان |
9 |
9 |
روسیه |
9 |
10 |