پرشین اپلای

مهندسی هوافضا


لیسانس مهندسی هوافضا

برنامه های کارشناسی در مهندسی هوافضا

10183

سالهای تحصیل

3-4

هزینه های متوسط (شهریه)

3978 دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

55555  دلار

 

مدرک کارشناسی مهندسی هوافضا چیست؟

مدرک کارشناسی مهندسی هوافضا شامل دوره هایی در زمینه طراحی خودرو ، مکانیک پرواز ، تجزیه و تحلیل سازه ، ارتباطات از راه دور ، آیرودینامیک ، استاتیک و غیره است. این درجه تخصص هایی مانند پیشرانه ، اویونیک ، مواد و ساختارها ، آیرودینامیک ، ادغام سیستم ها را ارائه می دهد.

وظایف یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی مهندسی هوافضا چیست؟

تعهدات یک مهندس هوافضا شامل طراحی ، توسعه و تحقیق در مورد هواپیما ، موشک ، فضاپیما و سایر وسایل نقلیه حمل و نقل سریع ، مدیریت فرآیند ساخت ، بهبود ایمنی پرواز و سایر ویژگی ها ، آزمایش و نگهداری هواپیماها برای عملکرد کامل است.

بعد از اتمام دوره کارشناسی مهندسی هوافضا چه مشاغلی وجود دارد؟

دانش آموخته مهندسی هوافضا می تواند به عنوان مهندس هوافضا ، مهندس مواد ، مهندس طراحی ، مهندس تعمیر و نگهداری ، طراح فضاپیما فعالیت کند. کارفرمایان احتمالی سازندگان هواپیما و فضاپیما هستند. آنها همچنین می توانند برای ایجاد وسایل نقلیه ماه و ایستگاه های فضایی کار کنند.

دلایل اخذ مدرک لیسانس مهندسی هوافضا چیست؟

تحلیلگران شرکت پرشین اپلای توصیه می کنند مدرک لیسانس خود را در رشته مهندسی هوافضا بدست آورید زیرا این حرفه فرصت هایی را برای تحقق ایده های خلاقانه در طراحی وسایل نقلیه فراهم می کند ، همچنین هزینه خوبی دارد.

 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

هند

1،538

1

چین

1،459

2

ایالات متحده

1،355

3

مکزیک

426

4

روسیه

279

5

اندونزی

212

6

ژاپن

208

7

فرانسه

204

8

ایران

199

9

کره جنوبی

157

10

 

کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا

برنامه های کارشناسی ارشد در مهندسی هوافضا

6112

سالهای تحصیل

1-2

هزینه های متوسط

3613  دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

 55555 دلار

 

مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا چیست؟

مهندسی هوافضا یک حوزه مهندسی است که در ایجاد و توسعه هواپیماها و وسایل نقلیه فضایی فعالیت می کند. کارشناسی ارشد در مهندسی هوافضا شامل تعمیق دانش در مواد و ساختارها ، فیزیک و دینامیک ، طراحی هوا فضا ، سیستم های کنترل ، برنامه نویسی رایانه ، مایعات و آیرودینامیک ، ترمودینامیک است.

 تعهدات تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا چیست؟

فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا ممکن است طراحی و نگهداری وسایل نقلیه فضایی ، ساخت نمونه های اولیه ، انتخاب و آزمایش مواد ، نظارت بر تکنسین ها ، عیب یابی مشکلات فنی ، بهبود ایمنی و کارایی وسایل نقلیه را انجام دهند.

بعد از اتمام دوره کارشناسی ارشد در مهندسی هوافضا چه گزینه های شغلی موجود است؟

فارغ التحصیلان دانشکده های مهندسی هوافضا می توانند به عنوان یک مهندس هوافضا ، یک مهندس صنایع ، یک طراح فضاپیما ، یک مهندس مواد ، یک مهندس سیستم تولید شغل پیدا کنند. برنامه کارشناسی ارشد در مهندسی هوافضا می تواند پایه ای برای مدرک دکترای مهندسی باشد ، که منجر به موقعیت علمی در موسسات تحقیقاتی یا دانشگاه ها می شود.

انگیزه تکمیل مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا چیست؟

متخصصان آموزش برنامه پرشین اپلای توصیه می کنند دوره کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا را که علاقه مند به حرفه علمی هستند و یا انتظار دارند مهارت خود را در آیرودینامیک و طراحی وسایل نقلیه فضایی گسترش دهند ، به پایان برسانند. دیپلم کارشناسی ارشد در مهندسی هوافضا چشم انداز شغلی کارشناسی ارشد را افزایش می دهد.

 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

هند

1،160

1

چین

640

2

ایالات متحده

408

3

فرانسه

233

4

روسیه

208

5

مکزیک

181

6

ایران

177

7

ژاپن

173

8

آلمان

136

9

ترکیه

113

10

 

 

دکترای مهندسی هوافضا

برنامه های دکترا در مهندسی هوافضا

2090

سالهای تحصیل

2-4

هزینه های متوسط

 4094 دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

 55555 دلار

 

دکترای مهندسی هوافضا کیست؟

دکترای فلسفه در مهندسی هوافضا یک مدرک پیشرفته برای فارغ التحصیلان دانشکده های تاریخی است که براساس یک پایان نامه اعطا می شود. در مهندسی هوافضا ، دو مسیر وجود دارد که باید دنبال کنید: مهندسی هوانوردی که با هواپیما ، جت ، هلی کوپتر و زیردریایی کار می کند. یا مهندسی نجوم در حال طراحی موشک و فضاپیما. این رشته دنیای پیچیده و مهیج فناوری پرواز را همراه با علم مهندسی هوافضا بررسی می کند.

 وظایف دکترای مهندسی هوافضا چیست؟

وظایف کارشناسی ارشد دکترا در مهندسی هوافضا شامل دانستن طراحی ، به علاوه عملکرد و مکانیک وسایل نقلیه هوافضا است. و همچنین داشتن درکی از سوخت های جایگزین و چالش های زیست محیطی که هنگام توسعه هواپیماها و فضاپیماها باید مورد توجه قرار گیرند.

 دکترای مهندسی هوافضا از کجا می تواند موقعیت پیدا کند؟

فارغ التحصیلان دارای مدرک دکترای مهندسی هوافضا می توانند موقعیتی را به عنوان مهندسین تعمیر و نگهداری ، به علاوه تکنسین های عملیاتی ، و همچنین توسعه دهندگان هواپیما و توسعه دهندگان فضانوردی پیدا کنند.

 چرا باید دکترای مهندسی هوافضا بدست آورید؟

کارشناسان شرکت آموزشی پرشین اپلای توصیه می کنند تحصیلات خود را در این مطالعه انجام دهند ، زیرا برگزاری دکترای فلسفه در مهندسی هوافضا یک حرفه جالب است. دکترای مهندسی هوافضا دارای فرصت های شغلی بسیاری و همچنین درآمد پایدار است. دکتراي فلسفه دانش و تجربه بيشتري نسبت به ليسانسان و استادان در همان مطالعه کسب مي کنند.

 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

هند

299

1

چین

203

2

ایالات متحده

170

3

روسیه

101

4

فرانسه

90

5

ایران

74

6

ژاپن

65

7

مکزیک

58

8

پاکستان

39

9

کره جنوبی

38

10

 

chat