پرشین اپلای

پذیرایی



لیسانس پذیرایی

برنامه های کارشناسی در پذیرایی

2505

سالهای تحصیل

3-4

هزینه های متوسط

4188دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

65000دلار

 مدرک کارشناسی پذیرایی چیست؟

کترینگ خدمات غذایی را در مکان های عمومی و خصوصی ارائه می دهد. این رشته شامل تهیه غذا ، ارائه غذا و مدیریت پذیرایی است. دوره کارشناسی در پذیرایی دوره های عملی و نظری در مدیریت رستوران و پذیرایی ، همراه با ایمنی غذا ، هنرهای آشپزی ، مدیریت بازرگانی ، بازاریابی ، همراه با مدیریت منابع انسانی ، حسابداری را ارائه می دهد.

 وظایف یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی پذیرایی چیست؟

تعهدات فارغ التحصیلان دوره های پذیرایی شامل مدیریت روزانه پذیرایی ، تهیه منو ، استفاده از تجهیزات مختلف پخت و پز ، نظارت بر خدمه پذیرایی ، برخورد با مشتری و همچنین هماهنگی برنامه ها ، اطمینان از کیفیت غذا و خدمات و اجرای قوانین بهداشتی

 پس از اخذ مدرک لیسانس در پذیرایی چه مشاغلی وجود دارد؟

لیست مشاغل پذیرایی شامل یک آشپز ، مربی آشپزی ، یک هماهنگ کننده پذیرایی ، یک سرور پذیرایی ، یک دستیار آشپزخانه و همچنین یک مدیر رستوران ، یک مدیر خدمات غذایی ، و همچنین یک سرویس دهنده غذا است. فارغ التحصیلان کترینگ در صنعت پذیرایی ، رستوران ها ، کافه ها ، همراه با آستانه فروشی ها ، هتل ها و سفرهای دریایی فعالیت می کنند.

 مزایای اتمام دوره لیسانس در پذیرایی چیست؟

متخصصان پرشین اپلای توصیه می كنند كه با توجه به تقاضای زیاد این افراد حرفه ای ، مدرک كترینگ را به اتمام برسانید. حرفه در پذیرایی یک محیط کار فعال و امکان یافتن موقعیت در خارج از کشور را فراهم می کند. 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

ایالات متحده

438

1

چین

287

2

هند

179

3

مکزیک

170

4

ژاپن

152

5

روسیه

89

6

کره جنوبی

89

7

انگلستان

50

8

لهستان

47

9

فیلیپین

42

10

 

کارشناسی ارشد پذیرایی

برنامه های کارشناسی ارشد در پذیرایی

1185

سالهای تحصیل

1-2

هزینه های متوسط

3197 دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

65000 دلار

 کارشناسی ارشد پذیرایی چیست؟

هدف از کارشناسی ارشد در پذیرایی توسعه مهارت در مدیریت مهمان نوازی و همچنین فن آوری پذیرایی برای سازماندهی و نظارت موثر بر خدمات غذایی است. فارغ التحصیلان پذیرایی در دوره های رهبری ، مدیریت مالی ، استراتژی های قیمت گذاری برای مهمان نوازی ، همراه با استراتژی های محصول و بازاریابی ، همراه با توسعه سازمان ، کارآفرینی در رستوران ، به علاوه مدیریت آشپزخانه و تولید مواد غذایی شرکت می کنند.

 وظایف اصلی یک دانشجوی کارشناسی ارشد در پذیرایی چیست؟

دانشجویان تحصیلات تکمیلی پذیرایی واجد شرایط برای توسعه استراتژی های تجاری ، برنامه ریزی بودجه ، نظارت بر کارکنان مهمان نوازی و همچنین مدیریت امور روزمره ، برای معامله با مشتریان و تامین کنندگان هستند. علاوه بر این ، مدیران پذیرایی کیفیت غذا و خدمات را تضمین می کنند و بر رعایت مقررات بهداشت و ایمنی نظارت می کنند.

 بعد از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد پذیرایی چه جریان های شغلی موجود است؟

لیست مشاغل پذیرایی شامل موقعیت هایی به عنوان مدیر پذیرایی ، مدیر رستوران ، به همراه دستیار پذیرایی ، هماهنگ کننده خدمات پذیرایی و کنفرانس ، مدیر پذیرایی ، آشپز و نماینده فروش پذیرایی است. فارغ التحصیلان پذیرایی در هتل ها ، رستوران ها ، خدمات پذیرایی و شرکت های برنامه ریزی رویدادها و همچنین استراحتگاه ها و کشتی ها کار می کنند.

 دلایل اخذ مدرک کارشناسی ارشد پذیرایی چیست؟

متخصصان حرفه ای پرشین اپلای به دلیل تقاضای زیاد برای تحصیلات تکمیلی مهمان نوازی واجد شرایط ، توصیه می کنند که مدرک کارشناسی ارشد پذیرایی را تکمیل کنید. علاوه بر این ، حرفه ای در پذیرایی یک محیط کار پویا را با فرصت های سفر فراهم می کند. 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

ایالات متحده

129

1

هند

126

2

چین

108

3

ژاپن

70

4

روسیه

58

5

مکزیک

40

6

انگلستان

36

7

ایران

32

8

کره جنوبی

28

9

اوکراین

27

10

 

دکترای پذیرایی

برنامه های دکترا در پذیرایی

331

سالهای تحصیل

2-4

هزینه های متوسط

2043 دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

65000 دلار

 دکترای پذیرایی کیست؟

دکترا در پذیرایی دانشجویی است که در رشته های بین المللی ، بازاریابی و فروش ، حسابداری و امور مالی ، قانون مهمان نوازی ، مدیریت امکانات ، عملیات رستوران ، امنیت و سایر موضوعات مهم تحصیل کرده است. فارغ التحصیلان باید مهارت هایی به عنوان مهارت های رهبری و بین فردی ، همچنین مهارت های تجاری و خدمات مشتری و مهارت های تحلیلی ، انتقادی و حل مسئله را داشته باشند. طول دوره معمول یک دکترا سه سال است. این شامل یک ترم مطالعه اضافی و 2.5 سال کار پایان نامه و تحقیق است.

 وظایف اصلی دکترای پذیرایی چیست؟

کارهای دکترا در پذیرایی شامل نظارت بر فعالیت ها در اتاق ناهار خوری و همچنین آشپزخانه است. استخدام ، آموزش و نظارت بر کارکنان برنامه ریزی و سازماندهی محل اقامت پذیرایی ، مدیریت بودجه و برنامه های مالی و کنترل هزینه ها ؛ رسیدگی به شکایات و نظرات مشتری اطمینان از انطباق با قوانین ایمنی و بهداشت و قوانین صدور مجوز. برنامه ریزی کار تعمیر و نگهداری ، وعده های غذایی ، و رویدادها ؛ و تبلیغ و بازاریابی تجارت.

 دکترای پذیرایی از کجا می تواند حرفه ای پیدا کند؟

دکترا های دارای مدرک پذیرایی توسط اتاق های ناهار خوری عمومی ، رستوران ها و کافه ها ، بارها و کلوپ ها ، کشتی های تفریحی و سالن های کنفرانس استخدام می شوند. مشاغل محبوب تحصیلات تکمیلی مدیر خدمات غذایی ، مدیر اجرایی ، مدیر ضیافت و مدیر بار و نوشیدنی هستند.

 چرا باید دکترای کترینگ را دریافت کرد؟

تحلیلگران پرشین اپلای به دلیل افزایش تقاضا برای دکترا در این صنعت ، اخذ دکترای کترینگ را توصیه می کنند. 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

ایالات متحده

36

1

هند

32

2

چین

29

3

ژاپن

21

4

ایران

17

5

برزیل

12

6

ایتالیا

11

7

انگلستان

11

8

لهستان

9

9

روسیه

9

10

 

chat